SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
درباره ما – گروه نانو انرژی

درباره ما

درباره گروه تحقیقاتی نانو انرژی

ما کیستیم؟

گروه تحقیقاتی نانوانرژی سال 1391 با طراحی، شبیه سازی و ساخت انواع سامانه های تولید و مدیریت انرژی و نانوورها، ایجاد شده است از سامانه های مرتبط را توسعه دهد.

همچنین، در بعد کارهای صنعتی، این گروه بر سامانه سازی و مجتمع سازی تمرکز داشته و تاکنون مدل های موفق زیادی را به صنعت عرضه نموده است.عمده تحقیقات این گروه، بر سنتز نانوذرات و بویژه مواد دوبعدی و همچنین ساخت نانوسنسورها و میکروسنسورها در این حوزه می باشد.ورود به عرصه هوشمندسازی و اینترنت اشیائ و اینترنت بدن از مهم ترین اهداف این گروه در حال حاضر بوده و سامانه های مرتبط با این حوزه ها در حال ساخت و توسعه می باشد.

پروژه انجام شده

همکاران

مشترک شدن در خبرنامه ما

برای دریافت آخرین اخبار و پیشنهادات ویژه با ما در ارتباط باشید.

آدرس

ایران- تهران-دانشگاه علم و صنعت-دانشکده فناوری های نوین-گروه نانو انرژی